I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2008. május 6., kedd

A hét pasija:Channing Tatum

Most nagyon rávagyok kattanva Channing-re. De nézzük csak miért is esett rá a választásom. Cuki elálló fülek, gyönyörű szemek, sexy test és még táncolni is tud. Ahogy a Szexi vagy nem-be mondanák: alak:10 arc:10 kisugárzás:10 ! Olyan mintha lenne ey titka, ami arra vár, hogy én megfejtsem! Hát rám nem kell várni!

Íme egy rövid életrajz:

születési név: Channing Bryan Isaac Tatum Anderson
születési idő: 1980. április 26.
születési hely: Cullman, Alabama, USA
foglalkozás: modell, színész
partner: Jenna Dewan
becenév: Chan
csillagjegy: bika
magasság: 180 cm (imádom a magas pasikat!)

Család:
1980.április 26-án született egy alabamai kisvárosban, Cullmanban. Hét testvére van, ő a legidősebb és egyben a legproblémásabb is: mivel rengeteg energia szorult belé, szülei már hároméves korában foci - és baseballedzésekre vitték, majd 14 évesen katonai suliba iratták be, hátha ott tanul némi önfegyelmet.

Iskolák:
Egészen fiatalon olyan tehetséges focistának tartották, hogy ösztöndíjat kapott egy sportiskolába, ahonnan nem sokkal később kirúgták. Ezután többek között eladóként és állatgondozóként dolgozott.

Karrier:
Egyik barátja mutatta be a legmenőbb modellügynökség vezetőjének, aki azonnal le is szerződtette. Rengeteg világmárka arcaként pár hónapon belül az egyik legkeresettebb férfimodell lett az államokban. 2005-ben kapta első filmszerepét a Carter edzőben, majd a Supercross-ban villanthatta meg tehetségét, a Step Up pedig már csak ráadás volt a rajongóinak.

Szabadidő:
Channing élete sport nélkül elképzelhetetlen! Minden nap órákat edz, imádja a harcművészetet és nem egy küzdősportot űz mesteri szinten. Estéit többnyire bulizással tölti, szerinte attól, mert valaki sikeres, még szervezhet hétköznapi programokat, és a régi haverokat sem szabad elfelejteni!

Magánélet:
A Step Up forgatása óta Jenna Dewan-nal egy párt alkotnak.

Filmjei:
2009:
Pinkville .... Hugh Thompson Jr.
2008: The Stanford Prison Experiment
2007: Untitled Kimberly Pierce Project
2007: Stop Loss .... Jared
2007: Battle is Seattle .... Johnson
2006: Step Up .... Tyler Gage
2006: Micsoda srác ez a lány -- She's the Man .... Duke
2006: Útmutató saját szentjeid felismeréséhez -- A Guide to Recognizing Your Saints .... Young Antonio
2005: Világok harca -- War of the Worlds .... egy srác a templomi színhelyen
2005: Ámok -- Havoc .... Nick
2005: Supercross .... Rowdy Sparks
2005: Carter edző -- Coach Carter .... Jason Lyle

Sorozatok:
2004:
CSI: Miami helyszínelők -- CSI: Miami .... Bob Davenport (1 episode)

Reklám videók:
Pepsi "Scratch"
Mountain Dew

Videográfia:
Ciara - Get up
Samantha Jade - Step Up
Sean Paul ft. Keyshia Cole - Give It Up To Me
Ricky Martin - She Bangs
Twista - Hope (Coach Carter)

És a kép:
Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése