I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2008. május 27., kedd

A hét pasija: Jared Padalecki

Miért ő? Először is, mert imádom a magas pasikat. Aztán mert hihetetlenül jó teste van. És, mert nagyon-nagyon helyes. :)


Röviden róla:
(Az oldalamról)
Teljes név: Jared Tristan Padalecki
Született: 1982. július 19., San Antonio, Texas, USA
Magasság: 193 cm
Haja: barna
Szeme: barna

Családja:
Apja Jerry Padalecki könyvelő, anyja Sharon Kammer tanár volt a Texas-i San Antonióban, mikor Jared második gyermekként világra jött. Egy bátyja van, Jeff és egy kishúga Megan.

Karrierje kezdetén:
Fiatalon, már 12 évesen színészkedni kezdett. 1999-ben 17 évesen megnyerte a FOX "Claim to Fame" nevezetű versenyét, így lehetőséget kapott hogy megjelenjen az első Teen Choice Awards-on ugyanabban az évben. Több modell- és színészügynökség is megkereste akkoriban, de Jared a tanulás mellett döntött.

Tanulmányai:
2000-ben végzősként jelölt volt az elnöki ösztöndíjra (több mint 2,8 millió diák közül választották ki) a James Madison High School-ban. Érettségi után mégis Los Angeles-be költözött, hogy színész lehessen.

Magánélete:
Barátnője szakmabeli, Sandy McCoy, akivel együtt forgatták a 2005-ös "Cry Wolf" c. filmet. A forgatás alatt rögtön egymásba szerettek és bebizonyosult szerelmük nem csak egy egyszerű fellángolás volt. Jared-ék azóta is együtt vannak. Sőt, kapcsolatuk annyira jól alakult, hogy ma már jegyesek. Jared egyenlőre még Kaliforniában él, két kutyájával együtt.

Az áttörés:
A Warner Bros egyik legsikeresebb sorozatának stábjának, a Gilmore Girls csapatának a szereplőgárdájához tartozott, s bár Dean Forester karaktere egy idő után nem játszik jelentős szerepet a történetben, Jared nyilatkozataiban gyakran említi, hogy milyen szívesen visszatérne, hiszen nagyon szerette a forgatás hangulatát és a színészekkel is igen jó kapcsolatban van. Azonban 2005-ben valamilyen oknál fogva otthagyta a sorozatot. Miután a WB meglátta benne a tehetséget egy újabb lehetőséget kínáltak neki, méghozzá egy főszerepet a Supernatural (Odaát) c. sorozatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése