I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2008. szeptember 9., kedd

A hét pasija: Bam Margera

Hát most éppen a rosszfiús korszakomat élem... egyszer ennek is el kellett jönnie... Szóval most egy ilyen sráccal folytatom tovább az elfeledett, porosodó rovatot.

Miért ő? Egy agyontetovált, elmebeteg, h*lye, b*rom. Nyilvánvaló... :P De ettől még imádhatom, nem? Gyönyörű kék szemei vannak és olyan egyénisége, aminek egyszerűen nem tudok ellenállni. Ezenkívül gördeszkázik és imádja a rockot. Marha jó zenei ízlése van. Neki köszönhetően szerettem meg a CKy-t, a HIM-et és a The Sounds-ot. Na és persze a Jackass oszlopos tagjáról van szó, aki ezután a show után nekiállhatott saját műsorának is a Viva La Bam-nek illetve a tavalyi esküvői előkészletekről szóló műsorának a Bam's Unholy Unionnak. Igen, sajna a srác már elkelt. Tudom ez a választásom nem lesz közönségdíjas, de hát ez van... Én oda + vissza vagyok tőle...



Röviden róla:
Bam 1979. szeptember 28-án született a pennsyilvaniai West Chesterben. Az East High Schoolba járt, az egyetlen ok amiért bejárt suliba, a haverja, Chris Raab volt, majd mindkettőjüket kirúgták. Bam korábban a nála 6 évvel időssebb, elvált anyával, Jennifer Rivvellel volt együtt, amikor összejöttek Bam 17, Jennifer 23 éves volt. 2003. július 5-én, Jennifer 30. szülinapján Bam eljegyezte a lányt, de 7 év után 2005 áprilisában szakítottak. Később Bam összejött egyik gyerekkori barátjával, Melissa Rothsteinnel. 2007. február 3-án feleségül vette Missyt, amit a rajongók is láthattak az MTV Bam's Unholy Union című műsorában (a műsorban az esküvő előkészületeit is figyelemmel lehett követni), a lagzin kb. 350 vendég volt jelen, többek közt Bam barátai, akik a Viva la Bamben és a Jackassben is szerepeltek, valamint a HIM frontembere, Ville Valo is a meghívottak közt szerepelt, de álítólag az új album munkálatai miatt nem volt ott a lagzin. Az ifjú házaspár Dubai-ba ment nászútra. A házaspár jelenleg egy West Chesterhez közeli házban él.

Egyéb infók:
- Szülei: April és Phil Margera
- Testvére: Jess Margera
- A Bam becenevet a nagyapjától kapta 3 évesen.
- 11 évesen kezdett deszkázni.
- 2006 márciusában Los Angeles repülőterén letartóztatták veszélyes fegyver törvényellenes használatáért, de másnap reggel kiengedték 20.000 dollár óvadékért.
- Nagyon fél a kígyóktól, de a haverjai rendszeresen meglepik egy- egy állatkával. A Viva la Bamben Johnny Knoxville lefogta amíg Ryan Dunn, Bam nyakába rakott egy kígyót, a Jackass Number Two-ban bezárják egy teherautó hátsó részébe és bedobnak hozzá egy kobrát, és már majdnem sírt...
- Szponzorok: Element Skateboards, Spitfire Wheels, Electric Visuals, CKY stb...
- A Jackass DVD kommentárjában elmondta, hogy az Electric Skateboards évi 2 millió dollárt fizet, hogy reklámozza a ruháit.
- Kedvenc filmjei: Good Will Hunting, Mallrats, The Lost Boys, Robin Hood: Men in Tights
- Kedvenc zenekarai: HIM, CKY (Camp Kill Yourself)
- Jóbarátja a HIM énekesének, Ville Valónak.
- Bamnek elég sok tekója van, amit szívesen mutogat ország - világ előtt.
- Meghívott volt Tony Hawk esküvőjén.
- Autói: egy piros 2003-as Hummer H2, egy lila Lamborghini Gallardo és egy Mercedes Benz S55 AMG

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése