I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2008. szeptember 16., kedd

A hét pasija: Johnny Knoxville

Háhá! Most nem felejtettem el! De még mindig a rosszfiús korszakomnál tartok. Így elmaradhatatlan a Jackass sztárja Johnny Knoxville.

Miért ő?Imádom. Szerintem hihetetlenül jóképű és egy őrült. Amikor nevet akkor olyan édes. Marha bevállalós, de emellett azzal is tisztában van, hogy félni nem szégyen. Mondhatni ő a Jackass atyja és az egyik legőrültebb és legjobb arc a showban. A személyisége is tetszik, jó persze nem akkor amikor rájön az 5 perc. Nem a mellékesen a teste is jó. :P Nem az az agyongyúrt izomagy, akin annyi izom van, hogy nem találja meg az ember a karját. De azért nem egy giliszta. Ohh és még valami. Magas. Imádom a magas srácokat. (L)


Röviden róla:
születési név: Philip John Clapp
születési hely: Knoxville, Tennessee, USA
foglalkozás: színész
családi állapot: elvált, 1 gyerek
becenév: PJ
csillagjegy: halak
magasság: 185 cm

Philip John Clapp néven született 1971. március 11-én, a Tennessee állambeli Knoxville-ben. Már gyerekkorában vadbarom volt: nagyobbnál nagyobb hülyeségeket hajtott végre. 18 éves korában a Pasadena-i Színművészeti Egyetemére vették fel, valamiért pár hét múlva ki is rúgták onnan, 1995-ben. 1995. május 15-én feleségül vette Melanie-t, majd született egy kislánya, Madison. Ugyan ebben az évben támadt egy tényfeltáró, ugyanakkor ostoba ötlete: különböző önvédelmi eszközök hatását tesztelte magán (pl. gázspray), majd ezt dokumentálta. Jeff Tremaine lecsapott az anyagra és rávette Johhny-t, hogy vegye videóra. A népszerűség hatalmasra duzzadt, főleg a fiatalok körében. Azonnal le is csapott rá az MTV, ahol Johnny Knoxville, Jeff Tremaine, és Spike Jonze kitalálták a Jackass (Vadbarmok) című sorozatot, majd csatlakozott a csapathoz Bam Margera és Steve-O is. Pillanatok alatt amerika legnézettebb műsorává vált az ő ökörködésük. 2002-ben elkészült az első nagy film, a Jackass – The Movie. Ő játszotta Luke Duke szerepét a 2005-ös Hazárd megye lordaji c. filmben (The Dukes of Hazzard), melyben Jessica Simpson és Sean William Scott is szerepelt. 2006-ban pedig elkészült a Jackass második része (Jackass: Number Two), ennek és az első résznek is ő volt a producere.

Egyéb infók:
- édesapja használtautó kereskedő
- lánya, Madison 1996-ban született
- a szíve fölé tetováltatta lánya nevét
- az énekes-dalszerző Roger Alan Wade unokatestvére
- legjobb barátja Bam Margera (L)
- asztmás
- nagy Johnny Cash rajongó
- egyik kedvenc színésze Johnny Depp
- a híres filmrendező, Quentin Tarantino is ugyanabban a városban született mint Johnny (Knoxville)
- a Walking Tall (2004) című filmjéért 5,000,000 dollárt kapott
- 2007. február 3-án a US Weekly-nek megerősítették a hírt, miszerint Johnny és Melanie Lynn Cates 11 évnyi házasság után elváltak
- hírbe hozták a szintén elvált Jessica Simpsonnal, de mindketten tagadták a pletykákat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése