I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2008. június 24., kedd

A hét pasija:Robert Hoffman

Nem felejtettem el! (Csak majdnem!)
Miért ő? Mondhatnám, hogy mert imádom a táncos pasikat? Igen azért! Meg mert szőke! (Szerintem csak festett, de kit érdekel?) Meg mert magas. Nagyon! És imádom a magas pasikat. És hihetetlenül édes, amikor nevet! ^^


Röviden róla:
1980. szeptember 21-én látta meg a napvilágot Robert Gainesville-ben, Florida-ban. Édesanyja Charlotte Hoffman, édesapját Robert Hoffman. Születésekor a Robert James Hoffman III. nevet kapta szüleitől. Barátai és szülei Rob-nak hívják a 188 cm magas fiút. Ő a legidősebb gyerek a családban, mivel 2 húga (Ashley és Lauren) és 1 öccse (Chris) van. Mikor 7 éves volt Madison-ba, Alabama-ba költöztek. Óvodás korában kezdett el táncórákat venni, miután Michael Jackson Thriller című videója nagy hatást tett rá. Később elment egy művésziskolába, ahol a Balett South tagja lett, ahol Kim Wolf-tól tanult. A filmvásznon táncosként kezdte olyan filmekben, mint a From Justin to Kelly (2003), Dirty Dancing: Havana Nights (2004) és a Coach Carter (2005). Először színészként a She's the Man-ben (2006) tűnt fel Amanda Bynes és Channing Tatum (A sors iróniája!) mellett, majd a Step up 2 The Streets következett. A tv-ben is feltűnt, látható a CSI:Miami, American Dreams,Quintuplets és a Campus Ladies-ben. Emellett koreográfusként is munkálkodott számos produkcióban, beleértve a You Got Served-et (2004) is. Ha van egy kis fölösleges ideje, akkor kisfilmket csinál. Ben Affleck Gigli című filmében tengerparti táncost alakít. Sok hírességnél dolgozott táncosként: Chritina Aquilera, Usher, Mýa, Marilyn Manson, Ricky Martin és Svetlana . Számos kis paródiát írt, rendezett és szerepelt, mint pédául a Kinetsu Hayabusa, a városi nindzsa, amiben fekete nindzsa ruháben meglepő mutatványokat adott elé városszerte (a járókelők ijesztgetésére). A Hayabusa név egy célzás a Ninja Gaiden játékban szereplő Hayabusa nindzsa törzsre. Ezek a paródiák nagy rajongótábort hoztak a számára. Szerepet kapott Ashley Tisdale filmjében a The Came from Upstairs-ben.
(forrás: roberthoffman.extra.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése