I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2009. február 17., kedd

A hét pasija: Chace Crawford

Mert ha kedd, akkor A hét pasija! Még akkor is, ha sokáig szünetelt a modul...


Miért ő? Mert a csodálatos szemeiben 1000x elvesztem már a GG során, mert imádom a mosolyát, mert van benne valami sárm, valami kisugárzás, valami megmagyarázhatatlan, ami minden egyes fiatal leányzót levesz a lábáról idehaza, Amerikában, Németországban és még kitudja hol. Talán az egész világon... (És magas(L) )


Röviden róla:
Születési név:
Christopher Chace Crawford
Születési idő: 1985. július 18.
Születési hely: Lubbock, Texas, USA
Foglalkozás: színész
Csillagjegy: Rák
Magasság: 184 cm
Szemszín: kék
Hajszín: barna

Chace 1985.július 18.-án született, Texas államba. Az apja bőrgyógyász, az édesanyja tanár. Van egy húga, Candice, aki újságírást tanult. Chace a középiskolában focizott és golfozott, emellett tehetséges művész volt. 2003-ban diplomázott a Trinity Christian akadémián. Modellként dolgozott Dallasban, ezért sose volt színpadon. Elköltözött a Californiai Malibuba, hogy a Pepperdine egyetemre járjon középiskola után, ahol Sigma Nu testvériség tagja volt. Küdzött azért, hogy tudja egyengetni karrierjét, miközben reklám, üzlet és kommunikációs emberek között ingadozott. Végül édesanyja bíztatta arra, hogy szerepeljen.Első szerepét 2006-ban kapta meg a "Long Lost Son"-ba, jelenleg a "Gossip Girl" c. sorozatból ismerhetjük, ahol Nate-et játssza.

Érdekességek:
Szülei neve: Chris és Dana (Plott) Crawford
Játszott egy golfcsapatban, középiskolás évei alatt
Élt a Minnesota-i Bloomington-ban egy pár évig, gyerekként.
Candice, a húga lett Miss Missouri 2008-ban


Az ígért másik menüt holnapra kell napolnom... bocsi... :((

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése