I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2008. július 15., kedd

A hét pasija:Milo Ventimiglia

Ez elkerülhetetlen volt. :D Most nagy Milo rajongó vagyok, szóval eljött az ő ideje is.

Miért ő? Imádom és kész! Hatalmas bambi szemek, sejtelmes mosoly és egy olyan kellemes hang, hogy awwww.^^ Szóval értitek... És az a tetkó ott vállközelben nagyon jól el lett találva.(L)


Röviden róla: (az oldalamról)
Név: Milo Anthony Ventimiglia
Született: 1977. július 8.
Hol? Anaheim, California
Magassága: 175 cm
Lakhely: California
Szülei: Carol & Peter Ventimiglia
Testvérei: Rose és ? Ventimiglia

Szülei Carol és Peter Ventimiglia. Anyai ágon vannak ír, angol, skót, francia, olasz, cherokee indián és indiai felmenõi is, apai ágon szicíliai. Egész korán, már 8 évesen eldöntötte, hogy egyszer Oscar díjat fog nyerni. Középiskolai tanulmányait az Egyesült Államok-beli El Modena Középiskolában végezte, ahol 1995-ben leérettségizett. Vendégszerepléseinek sora ekkor kezdõdött, a Kaliforniába jöttem c. sorozattal. Elnyert egy ösztöndíjat, melynek segítségével bekerülhetett a San Franciscoi American Conservatory Theater iskola nyári programjába (itt olyan színészek tanultak, mint például Nicolas Cage, Winona Ryder, vagy Danny Glover). A színészi iskola elvégzése után elõször a Dél-Kaliforniai Egyetemre (USC), majd a Kaliforniai Egyetemre (UCLA) került. Egyetemi évei alatt feltûnt többek között a Sabrina, a tiniboszorkány, A helyszínelõk és a Különleges ügyosztály címû sorozatokban is. 2001 és 2003 között a Szívek szállodája címû sorozathoz szegõdött, ahol egy vakmerõ tini, Jess Mariano szerepét játszotta. A sorozatban szereplõ Rory (Alexis Bledel) és közte kialakult románc a valóságban is létezett, 2002-ben összejöttek, és egészen 2006-ig jártak. Kicsit szakítva a sorozatokkal, filmek mellékszereplõit kezdte játszani. Ekkor láthattuk a Vérfarkas és az Ezt éld túl c. horrorfilmekben, de játszott a Party gimi-ben is. Ezenkívül szerepelt a Rocky legújabb részében, a Rocky Balboa címû mozifilmben, melyben Rocky fiát játszotta. Milo ma az NBC csatorna kasszasiker sorozatában, a Hõsökben alakítja Peter Petrellit, mely sorozatot nálunk a TV2 sugározza.

2 megjegyzés:

  1. Háát méég én hogy imáádom! <3 8P
    Pontosan egyetértek mindenben, amit feljebb említettél. Plusz még hozzátenném azt a nézését amikor karbatett kézzel támaszkodik a falhoz és felvonja a szemöldökét.^^......

    VálaszTörlés
  2. Irtó helyes srác, és azok a szemek *.*
    Pasi ideál a négyzeten :)

    VálaszTörlés