I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2008. május 4., vasárnap

GG 3x21

Az évadzáró előtti részről muszáj írnom ismertetőt. 1. azért mert Jess végre elhúzott 2. azért mert ennyiféle filmet belesűríteni egybe, nagy művészet!

3x21 Here Comes The Son (A tékozló fiú)
Jess végül úgy dönt elhagyja Stars Hollow-t és megkeresi apját.
Eközben Luke teljesen kivan borulva, hogy Jess egy szó nélkül lépett le és, ami a legjobban idegesíti az az, hogy még Rory-nak sem szólt. Lorelai szeretné elmondani lányának, hogy barátja meglógott, de mivel lánya igazán be van zsongva a vizsgák miatt és cetlik szerint éli életét, inkább elhalasztja a nagy vallomást. A Chilton-ban is mindenki izgul és végzi a sok teendőt. Rory pedig egy kiváltságos feladatot kap: Ő mondhatja el az iskolai záróbeszédet a diplomaosztón. Emily is nagy válságban van. Fogalma sincs mit vegyen fel unokája diplomaosztójára, ezért kihív egy tanácsadót és még Rory-t is átrángatja. Mikor Lorelai megérkezik, Emily nagyon kegyetlenül bánik vele, amiért még Rory is beolvas nagyanyjának. Jess-nél sem alakulnak a legjobban a dolgok. Először mintha az OC-be keveredtünk volna hirtelen, Jess a tengerpart közepén áll, a zsákjával, marha tanácstalanul. Majd mintha egy kutyamenhelyes filmbe csöppentünk volna. Ez Jess apjának és élettársának a lakása. Ekkor már sejthető, hogy Jess apja egy kicsit dilis. Az idősebb Mariano kicsit meglepődik, mikor meglátja fiát és szépen szólva fogalma sincs mit kellene tennie. Példaként megjegyezném ezt: Jess apja: - Nem tudlak felnevelni! Jess: -18 vagyok, engem már nem kell felnevelni! Nem kell a Tininindzsa party, köszönöm! Hát igen :D Végül Jess ottmarad. Lor a félresikerült látogatás után a kocsiban, útban hazefelé elmeséli, hogy Jess elment és valószínűleg nem áll szándékában visszatérni. Rory látszólag egész jó viseli a hírt.

Értékelés: 7/10
(Elég jelentékteklen rész volt.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése