I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2008. május 11., vasárnap

SPOILER! SN 3x15 SPOILER!

Hát már itt tartunk! Jövőhéten évadzáró, de ez a rész is simán felért egy évadzáróval. Volt olyan rész, ahol rendesen be is paráztam. (Mivel általában 11-kor jön rám az SN nézhetnék...nem is tudom miért...)

Szóval egy férfit megtámadnak a parkolóban. Mikor a kórházba siet segítségért a keze csupa vér és mikor a nővérke leveszi a férfi kezét a gyomráról, hogy ellássa sebeit, annak kiesik a gyomra. Winchester-ék eközben egy démont vallatnak arról, hogy ki az akivel Dean az alkut kötötte. A démon persze nem vall, hiszen sokkal jobban fél attól, hogy mi történne akkor, ha megtudná az alkutkötő, hogy elárulta mint, hogy lefröcsögtetik egy kis szenteltvízzel. Na de munka van a háznál és Dean meg is lepődik, hogy Sammy ahelyett, hogy szorosan a párnáját ölelgetve érte sírna, dolgozni akar. Éppen belemélyednek az ügybe, mikor Bobby felhívja Dean-t, hogy rálelt Bela nyomára. Na de itt van a probléma. Sammy megakarja oldani az ügyet, Dean viszont Bela után akar menni. Hát Dean nagynehezen lemond öcsikéről és a colt nyomába indul. A szervrabló persze nem tétlenkedik. Egy kocogó férfit kap el, akinek kiveszi a szívét. (Na ez a jelenet nagyon valósághű volt.) Sammy is megérkezik nagynehezen a helyszínre. Sikeresnek tűnik az akció, mivel megtud menteni egy nőt, viszont a gonosszal nem tud végezni. Dean mikor megtudja fel is háborodik a hír hallatán, de kétségbeesik, mikor Sam hirtelen eltűnik a vonal végéről. Dean-nek könnyű dolga volt. Bela eladta a colt-ot így nem volt mit túlbonyolítani a dolgokon. Először csak egyszerűen kiakarta nyírni őt, de az ajtő fölé feszített cipőfűzőből arra következtetett Bela-nak már tökmindegy. Szóval otthagyta.(És megtudhattuk, hogy Bela azért nyírta ki a szüleit, mert az apja megerőszakolta, az anyja pedig nem tett ellene semmit.)
És Dean most Sam után indul. Sam eközben kicsit szorult helyzetbe kerül, mivel a szervrablónak szüksége van Sammy szemére. Szóval már éppen, hogy nekikezdene kivájni puppy szemeit, de ekkor megérkezik Dean (Batman) aki lebénítjaa barátunkat. Na egy kis vallatás, aztán egy kis de én segíthetek rajtad Dean, majd egy Dean az örök életet kínálja neked ne légy hülye Sam-től és egy nem tudnék így élni, akkor már inkább a pokol Dean-től. Szóval a srácok így elintézik a démont. (szerény véleményem szerint nem ártott volna elégetni a démont...no de mindegy). Bela pedig megpróbálná kinyírni Winchester-éket, de a srácok helyett csak a guminőket sikerült kilukasztania. Dean rácsörög kedves barátnőnkre aki kétségbeesetten kéri Dean segítségét. De ő szarik bele. Rájöttek arra, hogy Bela megfog halni. Alkut kötött pontosan 10 éve és ma jár le a határideje. Szívás. Egy kis rövid visszaemlékezés, ami Dean-t nem érinti meg túlságosan, de legalább megtudja, hogy Lilith-tel az alkukötő. Ugyanúgy mint Bela-nál, aki azért kérte a segítséget, mert ő nem olyan nagy csaj mint, ahogyan előadta és nem merte megölni a szüleit. De eközben éjfélt üt az óra, Bela pedig keservesen sír. Pápá Béla!

Értékelés: 10/10 (VÉGRE! EZ HIÁNYZOTT!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése