I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2008. június 10., kedd

Gilmore Girls

5x04 Tippecanoe and Taylor, too (Kullancs és ingyenfagylalt)
Rory és Dean nem tudnak kettesben maradni, hol Paris, hol Dean lökött családja keseríti meg kettőjük együttlétét. (Fura, de mintha Rory és Dean is márcsak a szexhez értenének és beszélgetni már egyáltalán nem is tudnának már egy ideje. De azért az autós jelent az nem volt semmi.) Lorelai és Luke nagyon jól elvannak, de Luke egy kicsit dühös lesz, amikor Lor és Sookie a kávézójában tartják a kapmányt Jackson-nak, aki indul a városi tanácsnok szerepéért, mivel elege lesz Taylor zsarnokságából. A választást meg is nyeri, de időközben rájön nem ez az, ami neki való. Lane pedig elmondja Zach-nak, hogy többet érez iránta mint szimpla barátságot. Zach viszont hosszú ideig halogatja a választ, a vallomás nagyon meglepi. A zenekar is egy kisebb krízisen esik át, amikor nem tudják mihez kezdjenek Jackson kedvenc dalával, ami nem teljesen képviseli az ő stílusukat. Dean ellátogat a választásra, ahol sikerül kisimítania a kicsi problémát, ami Lindsay miatt tört ki kettőjük között. Végül beleegyezik abba, hogy tudassák nyilvánosan mindenkivel, hogy együtt vannak. És erre mi is lenne jobb, mint egy csók. Rory félve teszi fel a kérdést Dean-nek mégpedig, hogy akkor is elhagyta volna feleségét, ha ő nem találja meg a levelét. Dean a választ természetesnek tartja, de Rory kicsit bizonytalannak tűnik.

Ezen a részen rengeteget röhögtem, szóval az értékelés nyilvánvaló.

Értékelés: 10/10

5x05 We got us a Pippi virgin (Pánikban a nagyi)


Jackson nem bírja a nyomást, amit a megnyert választás okoz neki. Dean és Lorelai között is dúl az érdekes viszony. Lor úgy dönt ideje, hogy feloldják a feszültséget és megszervez egy négyes randit. Luke kicsit meglepődik azon, hogy Dean és Rory újra együtt vannak és ő eddig nem is tudott róla. A randi ötlete Dean számára is nagyon kellemetlen. Luke a randin egész végig ízlelgeti Dean-t. (De egy jó poén: Lorelai: Megnézzük a Fagyoskezű Luke-ot! Luke: Áá, kicsit sem ciki!XXDDDD) Lorelai viszont végig azon töri magát, hogy sikerüljön egy kicsit összeboronálnia a srácokat. Több, kevesebb sikerrel. A randi végül kudarcba fullad és Luke-nak sikerül elüldöznie Dean-t. De mintha ennek köszönhetően Lorelai és Luke kapcsolata mélyebbé válna. Lane visszavonja szerelmi vallomását, amit Zach-nek szánt, mivel a fiú még mindig nem reagált semmit a vallomására. Emily és Richard is hiányolja a másikat még akkor is, ha ezt nem vallják be egymásnak.

Nem volt semmi extra, Deant pedig annyira sajnáltam. :(

Értékelés: 8/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése