I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2008. július 15., kedd

GG 6x08

Haha. És a mai részhez még külön iconom is van. :)

6x08 - Let Me Hear You Balalaikas Ringing out (Szóljon a dal)
És Jess újra visszatért, mint azt tegnap megjósoltam. Szóóóóval. Jess újra a színen, amin Rory annyira meglepődik, mint ahogy én lepődtem volna meg, ha nem tudtam volna előre. Rory becsempészi a házba, mivel nagyanyja árnyékként követi őt és biztos egy kisbb botrányt csapna, ha megtudná, hogy egy srác van a házában, ilyen későn. Jess elmeséli, hogy van rendes állása, Philadelphia-ban él és írt egy könyvet, amiből kb. 500db-ot nyomtattak. Az egyik példányt Rory-nak adja és megköszöni neki a jelenlétét, mivel nélküle nem sikerült volna. Másnapra megbeszélnek egy vacsit. Logan hamarabb ér haza és meg akarja lepni zsenit, de ő jobban meglepődik Jess láttán. Így hármasban mennek el kajálni. Na Logan-nek se kell több, egy taplóként bánik Jess-szel, aki fura módon nem vág vissza csak hallgat. Majd mikor betelik a pohár feláll az asztaltól és elmegy. Rory utána rohan és ekkor jön a megvilágosodás. Jess kérdőre vonja Rory-t, hogy mi a fene történt vele. Ő nem ilyen volt és annyira megváltozott. Miért jár egy ekkora tahóval, miért hagyta ott a Yale-t, miért lépett be a nőegyletbe és miért költözött Emily-ékhez. Nem érti miért lépett be abba a világba, amit azelőtt ők kiröhögtek. Rory ekkor megvilágosodni látszik, és Logan-en tölti ki a dühét, amiből egy szép kis veszekedés kerekedik. Rory nem is megy haza, amiért Emily nagyon dühös. A Nőegytleti party-n pedig nagyon összevesznek. Most látszik igazán, hogy Emily a lányaként tekint Rory-ra és ezt nem is palástolja akkor, mikor félrebotlik a nyelve és a nagyapja helyett az apjaként emlegeti Richard-ot. Végre Rory nem engedi, hogy irányítsák és jól leoltja a nagyanyját. (VÉGRE Rory kezd visszatérni. Az akit én is szeretek!) Luke-éknál is zajlik az élet. Lorelai nehezen tud színmintát választani, ami miatt Luke egyre dühösebbé válik. :D Majd elég lekes lesz mikor 2 lány felkéri őt szponzornak a focicsapatukba. Luke először nem akarja elfogadni a felkérést, de Lorelai unszolására belemegy. Nagyon élvezi a csapattal való munkát addig míg el nem látogatnak egy meccsre és nem látja azt a terrort, amit a lányok művelnek. Loreli eközbe depresszióba esik Paul Anka betegsége miatt. Ami igazából csak egy kiváltó ok, hiszen nyilvánvaló, hogy Lorelai-nak a Rory-val tönkrement kapcsolata miatt fáj a feje. És még csak most tudta igazán felfogni, hogy mi történt velük. Majd belőle is kibukik, hogy tényleg ez az ami fáj neki igazán: Rossz anya vagyok! :( Paul Anka betegsége pedig csak egy dolog volt, ami miatt kibukott belőle mindez. :(

Értékelés: 10/10

(Nagyon tetszett ez a rész. Nem csak a poénok miatt, hanem azért mert 3 részre osztható volt ez az epizód. Az 1. az a viccesebb volt, a 2. felfogás és a szembesülés és a 3. pedig a szomorú. :( )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése