I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2008. augusztus 23., szombat

YEAH, JACKASS!

Be kell, hogy valljam reménykedtem abban, hogy az MTV a Bam Unholy Union ismétlése helyett leadja a Jackass-t, de nem úgy tűnik. Ezekszerint ez a ,,sorozat" már lecsengett. De oda se neki. Nekiálltam kutatni és azonkívül, hogy rátaláltam az összes részre, megtudtam,hogy a Jackass-ből mozifilm is készült. Huh, alig várom, hogy letöltsem és megnézzem. A gond csak annyi (azonkívül, hogy tele van a gépem GG, SN és Heroes részekkel...) , hogy az évadokat egyben lehet letölteni, ami elég hosszú időbe telhet...Így ma már nem valószínű, hgy nekiállok, de HOLNAP! A rokonoktól függetlenül nyomatni fogom a letöltést. Amúgy most olvasgatom a hozzászólásokat showhoz és lehet nem kéne megnéznem. Jó a VIVA LA BAM se semmi, de amiket most olvastam...Na, de azoknak akiknek fogalmuk sincsen a Jackass jelenségről, itt egy kis leírás: A Jackass a kíváncsi kamera műfaj továbbfejlesztett változata, ahol többnyire nem a gyanútlan járókelők az áldozatok, hanem maguk a főszereplők - tucatnyi igazán bevállalós fiatal srác, akik közül jónéhányan kaszkadőrként keresik a kenyerüket, mások pedig elsősorban azzal tűnnek ki az átlagból, hogy jó gyomruknak köszönhetően hajlandóak szinte bármilyen gusztustalanságban aktívan résztvenni. Mondjuk bezárkózni egy Toi-Toi vécébe, amit társai legurítanak a domboldalon. Ugye már a gondolat is borzalmas, milyen állapotban szállhatott ki onnan az illető. Na, a Jackass műsorban mindezt láthatjuk is. Nem véletlen, hogy a sorozat sikerét egy egész estés mozifilm is követte, amelyben igazán csúcsformában láthatjuk a vagány fiúkat. Gördeszkákon gurítják végig egymást a bowling-pályán, kötélen egyensúlyoznak éhes aligátorok felett, bevásárlókocsival rodeóznak forgalmas utakon, végighemperegnek egy szobányi beélesített egérfogón, hógolyót gyúrnak saját fagyott vizeletükből, és tesztelik fájdalomtűrő képességüket azzal, hogy éles papírlapokkal ejtenek sebeket egymáson és saját magukon. A srácok fantáziája valóban nem ismer korlátokat, gátlásaikat ugyanolyan könnyedén dobják le magukról, mint a ruháikat, ezért a film megtekintése kivételesen valóban csak erős idegzetűeknek, és erős gyomrúaknak ajánlott! <--- Jelentkezzen akinek, erről a Fist of Zen jutott eszébe. Én kiesek a padból, annyira nyújtózkodom. Amúgy a showban nem csak ismeretlen emberkék vannak. A VIVA LA BAM-ből ismert Ryan Dunn (a fő áldozat...) és persze a főszereplő Bam Margera is részt vesznek a hülye feladatokban. A legnagyobb kedvencek: Steve-O, Jhonny Knoxville és Bam Margera! KÖTELEZŐ MEGNÉZNI! Aki úgy dönt, hogy hozzám hasonlóan letölti, annak jó szórakozást! (Ez amúgy ELVILEG csak 16-os, míg Bam önálló műsora 18-as. Szerintem kicsit benézték...)

1 megjegyzés: