I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2008. szeptember 16., kedd

Kínzás, fájdalom, gyötrelem = tesi :P

Már régen nem jelentkeztem olyan igazán személyes témájú bejegyzéssel. De most van rá úgy 500 billentyűlecsapásnyi időm. Szóval a suli király, egyre jobban imádom. A suli remek, az emberek is remekek és a tanárok... van köztük aki remekel. Vagy remekelnek. Viszont most a tesiről írnék. A tesitanárunk nagyon rendes és szimpi. De nagyon kemény... Nagyon-nagyon kemény. Hétfőn és kedden van tesink. És megkezdtük az előészülést a felmérőkre. Főleg a kupperre. Engem ez nagyon kikészít. 3x 3 perces futás, 50 felülés és 100 törzsemelés. És ehhez hasonló kínzások. Ez még semmi. A mai tesit szinte végigfutottuk a végén már csak kocogtunk. A maradék időben pedig kosaraztunk. Jó, nem úgy fogtuk fel, hogy az a ,,rohadt tesitanár meg akar minket ölni!", mert nem olyan. Tényleg nem. És azt mondta, ha ő lesz a tanárunk végig, akkor behajthatunk rajta 1 feladatot év végén. Ezenkívül ő másokkal ellentétben mindig megmutatja, hogyan kell helyesen végrehajtani a feladatokat. Szóval nem csak pofáz. Mivel én elvileg gyt.-s vagyok ezért kaphatok könnyített feladatokat és a kondiban lebiciklizhetem a kuppert abban az estben ha van igazolásom. De ahhz el kll jutnom az SZTK-ba, ahol a héten már nem rendel az ortopédia. Szóval még 1 tesit túl kell élnem. Szorítsatok, légyszi! JAHM ÉS MA VAN AZ ÉN ANYUCIKÁM NÉVNAPJA, SZÓVAL A RENGETEG PUSZIN KÍVÜL, SZERETNÉK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNNI AZ ÉN DRÁGA ANYUKÁMNAK! SZERETLEK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése