I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2009. szeptember 20., vasárnap

Péntek, szombat, vasárnap... stb, stb, semmi kül.

Egy csomót kell ma tanulnom és mint látható, mindent megteszek annak érdekében, hogy minnél később kelljen nekiállnom. :)

Mivel nem nagyon történt semmi érdekes az elmúlt napokban és mivel az emlékezőképességem is elég gáz, ezért összenyomorítok 2 napot, meg talán hozzácsapok egy 3.-at is. Ezt pedig megtoldom minden h*lyeséggel, ami csak eszembe jut.

A péntek egy elég laza nap volt. Megúsztuk 5 órával, ami nagyon-nagyon jó dolog. Mondjuk pénteken elértem a defektesség csúcsfokát, ezért olyan s*gg voltam még németből is, hogy még a személyes névmásokat is elfelejtettem így hirtelen. Ami elég gáz, ha 1 hét múlva az ember összefoglaló dogát ír, az elmúlt évi német tanulmányaiból. Gépíráson megkaptam végre az első 5-ösöm. Éppen itt volt az ideje. Mondjuk, most az sem ment olyan pöpecül, mivel akkorát hapciztam vagy 2x is írás közben, hogy benyomtam még vagy 5 extra billentyűt közben. Az egyéb kellemetlenségekről inkább nem számolnék be. :P Angolon történelmi pillanat volt, ugyanis bekapcsoltuk a gépet a laborban. :P Persze ennek van rossz oldala is ugyanis hétfőre az egész Brit szokásokból felelünk. Komolyan, érkezési szokások, szabadidiő, időjárás, az emberek, vásárlás, hétvége, sport, szóval minden, amit csak el lehet képzelni. Volt még matek, ami egész jó volt és végül fizika, amin méréseket végeztünk. Én már az elején megmondtam, hogyan kellene csinálni, de le lettem h*lyézve. Aztán miután beadtuk a mérési jegyzőkönyvet kiderült, hogy mégiscsak úgy kellett volna, ahogyan én mondtam. Késő bánat. Mondjuk ez csak egy fél jegy lesz, ugyanis a másik felét holnap kapjuk meg, amikoris elméletből fogunk írni. Amit még megemlítenék a péntekkel kapcsolatban az a szekrénydekorálás. Végre készen van az én részem. :)) Nagyon király lett. ;) Robxci, Robxci, New Moon,, Avril, Avril. Fő a változatosság, mi? :D

Szombaton ellátogattunk a Moziünnepre apcimmal és Dojkával. A G.I.JOE és a Férj és féleség, vagyis Channing Tatum és Jeffrey Dean Morgan között vaciláltunk, de végülis Chan jött ki győztesen. A film nagyon jó volt, de erről majd lesz beszámoló. A film előtt volt még egy kis McDonald's is, meg egy fincsi McCafe-s kávé is, aminek a felét apcim megitta. Ilyet. XD Az előzetesek is jók voltak, ki is szemeltem egy új, vámpíros filmet. :) New Moon ajánló sajna nem volt, de azt már 1x úgyis láttuk még anno az Adventureland előtt. Viszont kint már megtekinthető a plakát, amit szépen le is fotóztam. A New Moon november 19-én jelenik meg, ami egy csütörtöki nap és amire suli után mindenféleképpen el ismegyünk! :)))) Ki tart velünk? A szombatról nagyon nem tudok nyilatkozni ennyi volt a lényeg.

Ha összefoglaljuk a 2 napot, a maradék időben próbáltam rendet rakni a szekrényeimben és ezzel ugye magában a szobámban is. Ma még van némi tennivalóm, de már egész jól állok. Mondjuk hétfőtől úgyis újra kupi lesz, ez mindig így van. Suli közben soha nincs rend a szobámban. És tisztaságmeg főként nincs. Még nyári szünetben sem. Főleg akkor nem.

A mai napom, mint már említettem a tanulásról kellene hogy szóljon. Hétőn 8 órám van és egy csomó mindent kell csinálnom. Irodalomból van 2 memoriterem, magyarból egy kifejtős lecóm, angolból a britek egész életmódja, töriből szintén egy kifejtős lecóm, fizikából elmélet, gazdasági ismeretből meg kellene értenem a legutóbbi anyagot, ami elég problémás, földrajzból szintén tanulnom kell az eddig vett anyagot és marad a kémia amiből nyugton hagytak. Mondjuk abból is elvesztem egy kicsit, de azt most kihagyom. A 8. órában úgysem fognak macerálni. Szóval nehéz az élet. Hagyjuk is ezt a témát.

Most töltöm a True Blood fináléját és huh már alig bírok magammal. Mindemellett persze azért is lehet örülni, mert ma jelent meg a True Blood 2. könyve. :) Annyira jó. Már tegnap előjegyeztettem Bookline-on. Ahol egyébként meg lehet nézni a kívánságlistámat, ha esetleg valaki meg szeretne lepni egy könyvvel. :)) Felhasználónév: Sadiet
Még elég egyhangú, de folyamatosan kerülnek fel újabb és újabb kívánságok.

Ma végre beszereztem egy egész jó PhotoShop-ot, de sajna ez is csak demováltozat és ezt még keygen használattal sem lehet kiütni. Szóval ezzel jelenleg bajban vagyok, pedig már nagyon ránk férne egy új dizi. A héten remélhetőleg sikerül majd összehoznom valamit. Az Avril - fairy-hez is vissza kellene térnem, de annyi minden omlott össze ott is. A legnyagobb gondom, hogy valami kód tönkretette a fél galériát. (ami mondjuk fura, mert nem is nyúltam hozzá) Az új bloggal meg azért nem tudom,hogy mi lesz, mert a f*sza dizi, amit összehoztam még a gépem tönkremenetele előtt az össze többi grafikai munkámmal együtt, eltűnt a gépről . :(( (És a könyvem is. :'( )

Nah jó, nem panaszkodok tovább. Inkább megyek és teszek valamit annak érdekében, hogy haladjunk valamerre. Hogy miben azt még nem tudom. Tanulás, blog... Nehéz a választás. *irónikus*


Majd jövök valamikor.
Addig is csók...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése