I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2008. május 22., csütörtök

House: Így kell elb*szni egy király sorozatot!

Adott egy morcos doki, 3 különböző beállítottságú ember, akik körbeugrálják őt, egy legjobb barát, akit soha nem késő szivatni, egy szexis főnöknő, aki vonzalmat kelt mindenkiben, de mégis megközelíthetetlen. Egyszerű story, hatásos esetek, jó poénok. Ez volt a House. És mi lett mára? Még mindig adott a morcos doki, aki akkora hülyeségeket művel, mint még soha és csoda, hogy túléli az ostoba haláli kísérleteit, adott még mindig 3 különböző beállítottságú ember, a volt team, akik közül 2-en nem nagyon adnak magukról életjelet, 1 viszont túlságosan is, annyira, hogy a bamba feje 45-ből 25 percet biztos elvesz, a maradék 20 percet a foltos zoknija nézegetésével kell eltöltenünk, adott egy legjobb barát, aki megtalálja a szerelmet, de barátnőjét megölik, egy szexis főnöknő, aki semmit nem változott, egy új team, aminek a tagjai semmit nem tudnak, ostoba találgatásaik alatt vagy 6-an meghalnak és 8-an öngyilkosságot követnek el. És adott egy író: David Shore, akit egyre kevésbé értek meg. Ezt elcseszted öcsi! A story túlbonyolított, az esetek hihetetlenek, a poénok pedig az eddigiek háromnegyedére csökkentek. VIGYÁZZ Vicodin-os üveg, mert lassan te is mehetsz és kereshetsz új állást magadnak. De miért pont most tört ez ki belőlem? Nem tudom! Talán ezért:
Most olvastam egy interjút, amelyben megerősítést kaptunk arra, hogy a köcsög, béna team visszatér az 5. évadra. Örülök, hogy ennyire ragaszkodóak az írók a pancserbandához, de mondjuk eldobhatnák őket, mint kb. Chase és Cameron karakterével tették. Nem gondoltam volna SOHA, hogy ezt mondom valaha, de annyira hiányzik CAM! Sokkal jobb mint ez az idióta 13, aki egy ostoba ribanc, semmit sem ért, ahhoz amit csinál és tiszta Cam klón. Azonkívül, hogy még Olivia Wilde-ot is utálom. Ha valakit kitesznek a csapatból, tuti Kunter lesz, hisz ő a legjobb fej. Csesszétek el ezt a sorit légyszives. Az évadzáróval már így is megtettétek, hogy kicsináltátok a legjobb karaktert. Hogy nem adok esélyt az 5. évadnak az jelen álláspontomban tuti. UTÁLOM, hogy akkorát akatak dobni, hogy a szikla is rájuk esett. David Shore, köszönöm szépen! Köszönöm azt a 3 évet, amikor imádhattam és köszönöm azt az 1-et, amivel megutáltam az egészet!
(Nem mellékesen megjegyezném, hogy Shore kivételével az összes EREDETI szereplő tisztában van azzal, hogy milyen rossz irányba mennek és JMO, azt is észrevette mennyire hasonlóak a szar team tagjai a régi team tagjaihoz képest!
ÉS FELHOZNÁM A SUPERNATURALT, HA MÁR ITT TARTUNK! AZ A KÖZÖNSÉGNEK VALÓ SOROZAT! BELA-T KIÍRTÁK A SORIBÓL, MERT MINDENKI UTÁLTA! ÍGY KELL EZT CSINÁLNI! LEGALÁBB A KÉSZÍTŐK, ITT FOGLALKOZNAK A AJONGÓKKAL ÉS NEMCSAK A SIKEREN JÁR AZ ESZÜK!)
Amiket kiemelnék az interjúból:

Volt már lehetőségük valamilyen döntést hozni Jesse Spencer és Jennifer Morrison szerepéről a következő évadra vonatkozóan? Biztos vagyok benne, hogy hallották már, hogy a rajongók azt találgatják, miért tűnik úgy, hogy csökken az ő részük ebben az évben – értem ezalatt az elmúlt pár epizódot, ahogyan Chase és Cameron újra betoppantak House világába egy egészen más úton. Ez ugyanígy folytatódik majd?
- Meg kell mondanom, már nem olvasom el az összes üzenetet az üzenőfalon, mert a rajongók okkal vannak fölháborodva azon, ami történt. Sosem akartuk őket a háttérbe szorítani. Amit el szerettünk volna érni a negyedik évad elején, pontosan az, amit az ötödik évadról meséltem önnek – új helyzeteket teremteni, és bemutatni, hogyan reagál House ezekre a saját világában. De soha nem terveztük végignézni Cameron és Chase elmúlását. Ahogy mondtam, egy kicsit tovább tart, míg bemutatunk új karaktereket, és megtaláljuk a módját, hogy eredményesen visszahozhassuk őket. Örülök annak a helyzetnek, amibe most csöppentek, mivel a mostani helyzetükből adódóan ők az új „kiskacsák”. Cameron-nak és Chase-nek nagyobb jelentősége van. Amikor Jesse-t a rendelőben, vagy House irodájában látom, azt látom, ebből a fiúból lassan férfi lesz. Úgy érzem, az ő szerepük hasznot is fog húzni abból, hogy most ők az új emberek, az egyetlen hátránya csupán, hogy kevesebbet vannak képernyőn. Szeretem, amikor képernyőn vannak, tehát csak a szerencsén, és a történeten múlik, hogy több színben láthassuk őket.

Feltételezem, 13, Taub és Cutner a következő évadra is képernyőn maradnak.
-Ők már a világunk részei, és ugyanúgy House csapatának szerződéses részei is. De, ahogy már mondtam, arról, hogy mi történik bárkivel, csak nagyon keveset tudok. Majd idővel kitaláljuk.

És amit még Kate Jacobs mondott az interjúja végén: A mostani finálé után House soha nem lesz már ugyanaz...
Talán ez az, ami miatt elhatároztam, hogy abbahagyom a sorit, mielőtt mégjobban megutálom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése