I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2008. szeptember 17., szerda

Jackass 2 évad

Azért figyelitek milyen hamar végeztem a Jackass 2. évadával... Pedig csak 8 részről van szó. 8 részről, ami kb. 25 perces. Jól van na. Sok volt a tanulnivaló... De most nem ez a lényeg. Jöjjön egy rövidke Jackass évadértékelő. Mivel az 1. évadot nem találtam meg a Kalózklubbon ezért rögtön a 2. évaddal indítottam. (Már 4 napja írom ezt a bejegyzést, de hát ez van. Sajnos nincs időm semmire. Amúgy a filmet vasárnap fejeztem be.)

Sok gusztustalanság, meztelenkedés és őrült mutatvány. Olyan mint maga a mozifilm, csak annyi változással, hogy ez a rengeteg őrültség 25 percbe van belesűrítve. A szereplők ugyanazok csak kicsit fiatalabbak, mint a 2.-ben. Bár egyikőjükről se mondanám, hogy milyen ártatlan fejjel rendelkezik. Akkor most kezdjük az emlékezetes pillanatokkal évadokra bontva. (Csak az emlékezetesebbekkel és amik az eszembe jutnak hirtelen. Sajna a memóriám nem képes megjegyezni mindent...)

1. rész: (Megj.: A Jackassnek van intrója. :P Tök poén.)
*Johnny 1. bemutatkozása nagyon emlékezetes. Egy fekvő elefánt alatt mondja a már megszokott, Johnny Knoxville vagyok dolgot.
*Vagy 6 perc azzal megy el, hogy Johnny férfiasságát teszik próbára. (Van rajta valami tökvédő vagy mi az isten...) Többek között kissrácok rugdossák ott, kötélre fűzött kalapácsot vágnak oda és egy ház tetejéről billiárd golyókkal dobálják. Szóval ehhez hasonlók. Nagyon durva. De Johnny mindent túl él.
*Az egyik legröhejesebb feladat az, amikor Bam és Brandon egy hoki meccs közepén berohannak hokiscuccban és elkezdenek bunyózni a jégen. Majd az utcán, egy kajáldában és egy boltban...
*Az is marha jó, amikor Johnny-t beletekerik egy szőnyegbe és legurítják hosszú lépcsősorokról az utcán, majd Wee man végigtapos rajta és megrugdossa párszor... Mert ő a király. És megteheti. (Honnan szereznek ilyen ostoba jelmezeket?)
*Steve-O nem mond le az idióta feladatokról. Felszippant egy gilisztát az orrán és a száján húzza ki. De a folyamat marha undorító!

2. rész:
*Az egyik legpoénosab jelenet az, amikor Johnnynak bekötözik mind a 2 kezét, fel a válára mintha eltört volna. Ő pedig segítséget kér a járókelőktől, mégpedig, hogy lehúzzák a sliccét, mert nagyon kell pisilnie. És igen van olyan aki ezt meg is teszi. Az utca közepén.
*Ez a rész azért is emlékezetes, mert itt alakul meg ha lehet így fogalmazni az általam oly nagyon kedvelt party boy jelenség. Tök poén mert már rögtön az 1. napján mindenhol levetkőzik és elkezd ugrálni a party boy zenére.
*És valami undormány, ami Steve-O 1. részben nyújtott teljesítményéhez igen közel jár. Láthatjuk miként Johnny, mesterségesen megtermékenyít egy tehenet. Hát az se semmi.

3. rész:
*Ekkor már biztos voltam abban, hogy minden egyes rész elején végig kell hallgatni a Johnny Knoxville monológot. Hello, Johnny Knoxville vagyok és ezt itt a Jackass! De most annyi változtatás van dologban, hogy egy focicsapat adja elő a szöveget.
*És akkor egy kis Viva La Bam. Phil füvet nyír, Bamék pedig csapdát álítanak neki. Ásnak egy hatalmas lyukat a kert közepére, befedik egy kis levéllel és Phil pedig beledől. :P Ennek a 2. felvonása az, amikor Ryant kihívják egy futóversenyre Phil ellen. Ő nem is érti mi a fene van, bekötött szemmel is gyorsabb, mint az idősebb Margera. De belemegy. Belefut a gödörbe és akkorát tanyál, hogy kishíján kitöri a lábát. És Phil pedig megnyeri a versenyt.
*Az egyik kedvencem az, amikor Steve-O beöltözik farkasnak és a metróállomáson és az utcán ijesztgeti az embereket. (Az egyik nő kishíján infarktust kap és eközben a szemével fojtogatja Steve-O-t. Tehetséges, mi?)
*Végre Tony Hawk-ot is megcsodálhatjuk ebben a részben. A lényeg, hogy van egy hurokrámpa. Vagyis egy olyan rámpa, ami egy 180°-os kört ír le. Nagyon durva. Ezen átmennek BMX-el és gördeszkával is. Az még nem is olyan durva, amikor valaki a végefelé esik le a lejtőn. Az sokkal durvább amikor Bam 2x is a hurok közepén fejjel lefelé esik le. Na az nagyon durva. Puszit a buksijára!
*Steve-O megint nem hagyhatja ki az őrült mutatványát. Seggpiercinget csináltat. Vagyis összetűzeti a seggét. Majd pedig kiszedeti a cuccot. Fúúúúj, nem egy szép látvány. Főleg, amikor dől belőle a vér. Blöá.

4. rész:
*Steve-O teljeskörű gyantáztatása, hogy olyan legyen mint egy szopott gombóc eléggé... bizarr ötlet. Nem csak a lábát, a kezét és a ,,bikinivonalát" gyantáztatja le, hanem megszabadul a hajától és a szemöldökétől is. A végeredmény eléggé ijesztő, hasonlít egy kicsit Fasterhez az Addams Familyből, bár egy kicsit anorexiás hozzá képest.
*Marha poénos és sexy ;) jelenet, mikor Johnny zuhanyozik és Party boy beáll mellé a zuhanyzóba táncolni.
*Az utolsó jelenet ebben a részben, amikor Bam és a crew ;) száguldozik lefelé egy kicsi, négykerekű kis kocsiféleséggel a lejtőn. Az egyik gurulás után Bamék kiesnek a kocsiból és Bam azon rinyál, hogy szerinte eltört a farokcsontja. Erre Ryan röhög mint az állat és azon viccelődik, hogy se baj, úgysincs már farkuk... Ezután Bam egy kórházféleségben köt ki, ahol röntgenfelvételt készítenek Bam... őőő... vagyis Bam hátáról. A képen látszik aaa... szóval halványan aaaa... és erre megszólal a nő, amikor a srácok ezen rötyögnek: Neeem, most nem ez a lényeg! Huh, jó nagy! XDD

5. rész:
*A show elején láthatunk különbféle fotózásokat. Annyiban tér el ez az egész az átlagostól, hogy itt a srácok a fotózás közben cseszegetik Johnnyt. A szerencsés Bam, aki először kalapáccsal üti meg barátja szerszámát, majd behúz neki egy jobbost. Majd jöhet a kedvencem, mikor fejbevágja egy méretes hallal.
*A showból nem maradhat el a vesengés sem. 3 csapat van. Az 1. Bam és Ryan csapata: a banánok. :P A 2. csapat: Knoxville és Wee man: nekik még nincs nevük. A 3 csapat: Dave és Ehren: A narancsok... :P No comment. És az elmaradhatatlan golyó: Preston. A játék lényege: Prestont, a golyót ráteszik egy gördeszkára és a lényeg, hogy minnél több kukát felborítsanak vele. A nyertes csapat végül a narancsok... 2. helyen a banánok és 3. heyen a no name :P csapat végez.
*Egy tök jó feladat az is, amikor Johnny úgy tesz, mintha a kislányát tologatná egy babakocsiban. Aztán megbotlik, ráesik és ezzel agyonnyomja a gyereket, majd gügyög neki 2 sort és továbbmegy.
(A legszebb az egészben: Minden rész végén van egy kis összeállítás a kimaradt jelenetekből. A mostaniban miközben Bam gurította Preston, lepisilte. Preston kiakadt és,hogy lerendezzék a dolgokat Bam megengedi neki, hogy behúzzon egyet neki. A másik kedvencem, mikor Bam készül a halas pofonhoz és kicsúszik a hal a kezéből... Olyan cukin nevet (L))

6. rész:
*Hát ez a feadat nem mondanám, hogy túl kreatív... :D:D:D hehe, de gonosz vagyok. Szóval az a lényeg, hogy Knoxville és Brandon az elmegyógyintézet felügyelői. Bam pedig az idegbeteg. Mindig megállítanak valakit, hogy megérdeklődjék merre kell menni, majd Bam hirtelen kiugrik a kocsiból, miközben ott virít rajta a fehér kényszerzubbony. A srácok pedig elkezdik üldözni. Istenkirály!
*Egy tök jó dolog az is, amikor Prestont bekötözik ezzel a bubis neilonnal vagy mi az istennel. Beugrik a vízbe, Wee Man pedig ráül és szépen elevezget. Majd jön a szökőkút és egy szállodai medence. Én is kipróbálnám. Báááár inkább Bamre ülnék. De nem hiszem, hogy fentmaradnánk a vizen... Legalábbis ha igen akkor nem az én jóvoltomból...
*Dave egyik lábát felkötözik így olyan mintha csak a fél lába lenne meg. Az őrült elmegy görkorit venni és fél lábon gurul végig a városon. Párszor naná, hogy el is tanyál.
*Van egy pasi aki kinyomja a miteszert az orrából. De ez nem egy átlagos miteszer. Olyan mint egy hosszabb kukac. Nagyon durva...

Hát ennyi lenne a Jackass 2. évad értékelője. 4 nap alatt csak sikerült összehoznom. :P Szerintem ti se hagyjátok ki, töltésétek le és nézzétek meg! JACKASS, JOHNNY, BAM és STEVE-O 4EVER!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése