I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2008. szeptember 18., csütörtök

Mindenféle, hogy képben legyetek

Nagyon kevés időm van írni, mivel még meg kell tanulnom vagy 3 oldalnyi angolt holnapra. A kommunikációs leckét már megint nem tudtam megcsinálni, szóval remek. Ma kiderült 2 számomra fontos :D információ az osztályomról. Az egyik srác Massa rajongó, a másik Ferraris. És a számtech tanárom anno nézte a Jackasst, ezt ma vallotta be és elárulta azt is, hogy onnan tanult meg angolul káromkodni... :P És akkor ott van még a Viva La Bam is amit 2-en is néznek az osztályból. Tök jó! Ma voltam vásárolni anyummal és tök jó, végre van egy pasi-csaj pulcsim, egy kira rockos pulcsim, egy sapim, amire már nagyon régóta vágytam és egy kesztyűm, amire szintén nagyon régóta vágytam... Holnap szerintem már írok is, rendesen. Szóval most vagyis inkább megint csak ennyi. Csók holnapig!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése