I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2009. szeptember 25., péntek

How I Met Your Mother 5x01

Ez kicsit értelmetlen beszámoló lesz, ugyanis egy szitkomot elég nehéz összefüggően, értelmesen és viszonylag komolyan értékelni. Ezért nem is próbálkoztam a lehetetlennel. Csapjunk a lecsóba!

SPOILER!!!!!!!

Az évadzáróban rengeteg érdekes dolog történt, de a fő vonulat az a Barney/Robin kapcsolat alakulása-, majd az utána következő csók volt. Én nem gondoltam, hogy ezt a szálat tovább viszik, de szerencsére nem felejtették el az alkotók. Sőt. Amellett, hogy ez állt az 1. rész központjában, kaptunk utalásokat arra is, hogy ez a románcocska folytatódni is fog még az évad folyamán. Ennyi lenne a bevezető. Lássunk is neki.

A kezdőhelyszín természetesen a McLaren's. Barney, Robin...


Marshall és az ujjongó Lily, aki ünnepli Barney és Robin ,,kapcsolatát."


Ez kínosan érinti az érintetteket, ezért kénytelenek letörni Lily-t. Nincsen Barney és Robin. Barátság, egymás iránti csodálat, nah az van. :) (Hiszi, a piszi.)


A rossz hír kicsit lelombozza Lily-t. Aranybogár. :))


Másnap, Mr. és Mrs. Ericksen ajándékkal lepi meg, leendő Professor Mosby-t.




Az ajándék pedig nem más, mint egy Indiana Jones felszerelés, aminek nyilván nagyon sok köze van Ted új állásához. XD


Barney és Robin mindeközben megjátszák a lazát és beadják, hogy mind a kettőjüknek randijuk van este. Nem gyanús...


Eközben Ted, Marshall és Lily társaságában kipróbálja az Indiana Jones lasszóját.


Aminek ez lesz a vége... Aucs!


Nyilván ezek után a srácoknak már nincs kedvük a további játékhoz, és inkább hazamennek. Azonban, mikor kinyitják az ajtót...


*Aztak*rvaaaaaafej*


És Houuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Barney és Robin, együtt!????


A páros persze még mindig tagad.


A visszaemlékezésből rájöhetünk, hogy párosunk képtelen megbeszélni a dolgait, a hihetetlenül erős, szexuális vonzalomnak hála, amit egymás iránt éreznek.


Ted izgul az 1. napja miatt, a főiskolán.


Annyira, hogy a félelme az álmaira is kivetítődik. A legjobb határozottan az, amikor egy szál alsógatyában áll a diákok előtt.


De semmi gáz, tudjuk, hogy a fiatalok nagyon megértőek és toleránsak tudnak lenni... vagy nem. XD


A rémálomnak vége és fura módon a rémálmától megszabadult Ted, kicsit sem lepődik meg azon, hogy Barney a szobájában, óvszer után kutat az éjszaka közepén. Tényleg hétköznapi dolog.


Lily, amint alklama adódik próbálja meggyőzni Barney-t arról, hogy mindenféleképpen meg kellene beszélnie a dolgokat Robin-nal. Persze amellett sem mehet el szó nélkül, hogy szerinte Barney fülig szerelmes a lányba.


Erről meg is bizonyosodhatunk, mikor Robin-t randira hívják és Stinson úr levág pár igen érdekes és árulkodó arckifejezést ennek hatására.


Mivel a srác meggyőzési módja elég jó, és mivel Robin-nak nincs miért nemet mondania, belemegy a randiba.


Ami... elmegy.


Eközben otthon a srácok Barney érzelmeiről társalognak és arra a megállapításra jutnak, hogy ha figyelembe veszik a Barney által alkotott szabályokat, akkor Barney igenis párkapcsolatban él.


Whaaaaaaaaat? XD



Nem maradhat el minden Amerikai film alapja, a csókkamera a meccsen jelenet sem, ami hatalmas meglepetésre, Robin-éknál köt ki.


Ekkor hirtelen megjelenik Barney, aki lekever egyet a srácnak (mielőtt lesmárolhatná Robin-t), de elnézve, hogy mekkora egy izomkolosszus nyilván csak azt hitte, Barney barátkozni akar vele és azért simogatja az arcát.


És elérkezik a nagy nap. Professzor Mosby bemutatkozásának pillanatai. Ted izgalmában elfelejti, hogyan kell leírni a professzor szót, ami tanárként nem vet rá túl jó fényt. De hála egy segítőkész, bologatós diáknak, sikerül nem leégetnie magát az 1. napon. Vagyis... de, csak nem ezzel és a többiről később.




Csak, hogy tanuljunk is valamit mára, a professzort rövid f-fel kell leírni. Az órának vége!


Barney bácsi és Robin néni egy kiadós és élvezetes kettyintés után éppen másznának elő a barlangukból...


... ha ki tudnák nyitni az ajtót. De miután annyi sikertelen próbálkozáson túl volt már a mai napon, Lily úgy dönt leszereli a zárat és bezárja a 2 jómadarat addig, amíg végre egyszer és mindenkorra le nem tisztázzák a kettőjük között lévő kapcsolatot.


Ted még mindig tanít és közben Barney tanításait idézi fel, egyiknek pedig nem, hogy hasznát nem veszi, még hihetetlenül be is égeti magát a sok diák között.






A szadizásban Marshall is részt vesz. Az újonnan elkobzott Indiana Jones-os korbácsával hatalmasakat csapkod a levegőbe, közben ordít mint egy állat, különösebb ok és értelem nélkül. Ketyóóóóós, Marshallbotom!(L)


A nagy lelelplezés. Kiderül, hogy Ted véletlenül rossz terembe ment előadást tartani.


Így miután rájön, spurizik át a saját csoportjához, hogy 15 perces késés után megtartsa végre az előadását.


Ami nem mellékesen nagyonis jól megy neki.


És így van is mit mesélnie a srácoknak...


Marshall megunja a várakozást és előrukkol valamivel, amivel cselekvésre tudja ösztönözni makacs kis barátainkat.


Kreatív, mi? :) Mert az ember szívéhez a hasán át vezet az út...


És eljön a nagy pillanat. Barney és Robin megbeszélik.


Vagyis először röhögnek egy jót az ötleten és utána beszélik meg.


Végül arra jutnak, hogy ha eddig is tudtak hazudni, akkor most is menni fog. Azt fogják mondani, hogy járnak és ezzel majd leszállnak róluk a többiek és emellett szabadon folytathatják a játszadozást is.


Még azért elmondanak pár igen szép dolgot egymásról Lily-nek az ajtón túlra...


Ezután pedig együtt elindulnak villásregizni. Marshall és Lily boldog, Ted pedig kételkedik: Ugye tudod, hogy hazudtak?
Lily: Nem hazudtak, csak ezt ők mégnem tudják!
Mennyire igaz!


(L)(L)


A végére pedig... Marshall kiöltözős estét tart.


És, hogy ennek mi köze van az egész részhez? Nézzétek meg és kiderül!


Annyira jó volt ez az évadnyitó. Mondjuk a csajok kicsit csapzottak voltak, de ez teljesen érthető, hiszen mint arról már korábban is beszámoltam, a 2 színésznő az előző évadban még babát várt, amit a trükkös ruhák sem tudtak rendesen eltakarni. Azért Cobie-t (Robin) kicsit rendbe szedhették volna. Alyson (Lily) viszont csak úgy sugárzik. :))

Könnyed kis rész volt, egyszerű, de ütős poénokkal és a kedvenc (nah jó, az egyik kedvenc, nem akarok zsúmra szégyent hozni) párosommal a főszerepben. Barney még mindig király, Marshall egyre őrültebb és még Ted is kezd jófej lenni. Komolyan, kit érdekel ki lesz Ted felesége? Engem egyáltalán nem. Ez a szitkom így jó, ahogy van. Nem kell ezt túlbonyolítani.

Értékelés: 9/10

Azért a 10-esért nagyon meg kell ám küzdeni, de a 9-es is egy nagyon-nagyon jó szám! Alig bírom kivárni a következő részt. Főleg, hogy 1 rész vagy 25 perc. Ki bír betelni annyival? Én biztos nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése