I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2009. szeptember 24., csütörtök

Gossip Girl 3x01

A képek a szokásos minőségűek (sajna), a bejegyzés meg nagyon SPOILER-es! Csak saját felelősségre! Milkának ajánlva! ;)

Pletykacica és a volt és jelenlegi Upper East Side-i diákok, visszatértek!


Van, aki javíthatatlan. Úgytűnik Chuck is ebbe a kategóriába sorolható. Amint megpillant egy bűbájos leányzót, rögtön elfeledkezik arról, hogy mennyire szereti is Blair-t. A kis szennyesláda!!!


Jenny élvezi a gazdagok életét és az utolsó napját, ami megmaradt a szünetből. Csak nem átvette valaki Serena helyét a távollétében? Nagyon úgytűnik.


Eric is köszöni szépen jól van. És éppen Jenny-vel szövögetik rejtélyes hálójukat.


Eközben Dan és Rufus is megérkeznek és buzdítják a népet, a csomagolásra. Lassan vissza kell térniük, az ex-Van der Bass és az újdonsült, Van der Humphrey villába. (Hogy a gazdagoknak milyen rossz dolguk van!)


Nate is megérkezik a Vanessa-val való közös vakációjáról. Egy új nősténnyel, akit Bree-nek hívnak. Nah, de akkor hol is marad Vanessa?


Ezt azért, mert imádjuk Chace-Nate mosolyát. :))))


A páros nagyon jól kijön egymással, de a nyár nem volt elég minden titok megfejtésére. Többek között egymás vezetékneveit sem tudják, addig, amíg ki nem érnek a repülőtérre. Ekkor egy modern Rómeó és Júlia történet kellős közepébe csöppenünk bele, ugyanis az Archibald és a Buckley család, nem éppen az egymás iránt táplált szeretetéről híres. Ciki...


Chuck és Miss Szöszi között jól alakulnak a dolgok...


... de ekkor beállít a meglepődött és eszméletlenül dühös Blair, aki követeli vissza a hím egyedet. És mint tudjuk egy Waldorf mindig megkapja, amit akar. Tehát miután kiosztja a kiscsajt...




...örömében lesmárolja Chuck-ot? Á-á. A titok még megfejtésre vár. De 1 biztos. Itt valami nágyon-nágyon nem stimmel. Nem szokták csókkal jutalmazni a megcsalást. Vagy tévednék? Előfordult már.


Nah még 1-et, mert imádjuk a Chuck/Blair vonalat.


Úgytűnik Serena aztán élvezte a nyarat. Annyira, hogy szinte minden újság és internetes oldal csak róla témázik. Jenny és Eric megpróbálják ezt eltitkolnii Rufus előtt. De egyszer minden kiderül. Persze vannak kivételes esetek is...


Vanessa is előkerül, Nate nélkül, újdonsült haverjával Scott-tal, akiről csak SPOILER-es infókkal tudok szolgálni, szóval egyenlőre az ő személyével kapcsolatban ajkamon lakat.


Serena is megérkezik. Érdekes módon minden mozdulatát, 1000 meg 1000 paparazzi örökíti meg. Úgytűnik Serena ezt nem élvezi. De a látszat néha csal.


Végreeee! A szent barátság újból helyreállt. Itt éppen Chuck osztja meg egyik újabb Bass-okosságát Nate-tel.


*sóhaj*


Blair és Serena is rögtön összefutnak, amint lehet. Blair elmeséli újdonsült játékát Chuck-kal, aminek lényege, hogy Chuck elcsábít lányokat, ő pedig ezután alaposan lealázza őket. Chuck természetesen semmilyen kapcsolatba nem kerül azokkal a lányokkal, még puszit sem ad nekik. A játék elvileg arra jó, hogy a tüzet fenntartsák a kapcsolatukban. (Vigyázat Blair, nehogy elégessétek magatokat! Így is sok már a szenvedély, nem gonolod?)


Vanessa és Dan hosszú idő elteltével újra találkoznak. Vanessa elmeséli, hogy azért nem Nate-tel jött vissza, mert voltaképpen ő már hamarabb hazatért. És az itthonléte alatt igazán közel került Scott-hoz.


Habár Dan nem csajozott be a nyár alatt, mégis hatalmas változáson ment keresztül.


Például hihetetlenül gazdaggá vált, hála édesapja és Lily szerelmének. Habár Dan váltig állítja, hogy nem változott semmit...


... az, hogy azt hazudja metróval megy haza, míg kint egy limó vá rá, elég nagy cáfolat ennek ellenkezőjére.


Szegény Vanessa. Úgytűnik lassan búcsút kell mondania egy régi barátnak.


Jenny és Eric továbbra is hazudoznak Serena védelmében, de nem csinálják túl ügyesen. Hiányzik az összeegyeztetés a történetekből.


Miután Chuck és Blair is hazatérnek a kis baráti sétáról beszélnek egy keveset. Chuck kíváncsi arra, hogy Blair tényleg akarja-e a közös játékukat, vagy csak azért csinálja-e, hogy boldoggá tegye őt.


Blair egy hatalmas mosollyal az arcán követeli az újabb körét a játékban. Kár, hogy ez a mosoly kissé erőltetett.


A nagy dolgokat nem lehet sokáig titokban tartani. Serena lebukik, miután Rufus rátalál az újságokra. És ezen bizonyítékok lényegének lefedéséhez 2 Humphrey és egy Van der Woodsen nagyon kevésnek bizonyul.




Carter Baizen is visszatér, sajna. (Protekciós!) De most nem Blair-re fáj a foga. Újra Serena a kiszemelte. És úgytűnik Carter többet tud róla és a nyári viselkedésének okairól, mint bárki más.


Serena-nak viszont elege van Carter okoskodásaiból és egy újabb figyelemfelkeltő dologgal hívja fel magára a figyelmet, amivel a címlapok hasábjaira kerülhet. Igen. Határozottan úgytűnik, élevzi a helyzetet.


Nate és az extraizgalmas nagyapás rész folytatódik! Az idősebbik Archibald egy fantasztikus Ferrari-val próbálja megvesztegetni unokáját. Sikertelenül. (Ez az ember semmiből sem tanul?)


Vanessa Scott-tal osztja meg borzalmas tapasztalatát Dan-ről. Scott bíztatja őt, hogy mindenféleképpen beszélje meg a kialakult helyzetet Dan-nel, mielőtt késő lesz.


A játszma folytatódik. A csodás Waldorf/Bass páros új játékszer után néz. De Blair túlontúl válogatós. Vagy inkább féltékeny?


Chuck sem h*lye és megbizonyosodik arról, hogy Blair csak miatta van benne a játszadozásban. És mivel számára Blair boldogsága a legfontosabb, ezért felfüggeszti a szórakozást. (L)(L) Édipofa!!!


És ez a jelent azért megért egy imát. Chuck szemügyre veszi az ajtón kilépő hölgyeményt...


... aki egy hatalmasat mosolyog rá...


... erre Chuck zavarba jön és Blair kissé megbotránkozik az érdekes jeleneten. (Ez azért tényleg pofátlanság.) Igen a játéknak határozottan vége!


Jenny és Eric visszatérnek az ex-Humphrey lakba, ami elég szánalmas látványt nyújt a villa után.


Nate nagyapja party-t rendez, amire Nate elhívja újdonsült barátnőjét, Bree-t is. Bemutatja nagyapjának az ő ,,Júliáját", amit ő elég jól visel. Bree viszont kicsit kétségbe esik a helyzettől.


Természetesen a party-ra kedvenc párosunk is hivatalos. És Chuck-ban újra fellobban a játszadozás iránti vágy, lángocskája.


Vanessa és Scott is ellátogatnak, hogy Vanessa végre lerendezhesse a közte és Dan között lévő kis problémát.


Sctt eközben megismerkedik Rufus-szal, ami egy jelentősségteljes pillanat, de SPOILER-es okok miatt erről egyenlőre nem beszélek.


Scott cuki!!!


Carter is beállít a party közepén, Serena után esdekelve. Dan és Blair együttes erővel távolságtartási határozatot szereznek, amellyel távol tarthatják őt Serena-tól, ugyanis Serena azt hazudta Dan-nek, hogy Mr. Baizen zaklatja őt. Ekkor jönne el az igazság pillanata, de Serena nem az a ,,Beszéljük- és oldjuk meg a problémát!" fajta lány, mostanság.


Rápattan egy ló hátára és elvágtat a rendezvényről. Ezzel nem kis médiaszenzációt és döbbenetet hagyva maga után.


Bree és Nate megegyeznek arról, hogy titokban tartják a kapcsolatukat, addig, amíg Bree rendbehozza a családja és a közötte lévő feszültséget.






Carter Serena után vágtat és végre megtudjuk Serena titkát is. Mégpedig, hogy Serena mindvégig apját kereste a nyár folyamán. Mikor rátalált, ő nem akart vele beszélni és ezért Serena teljesen bekattant és azért kezdett el botrányosan viselkedni (újra), hogy ezzel apja figyelmét magára irányítsa. Carter próbál vígaszt nyújtani Serena-nak, ami ideig, óráig sikerül is.


Eközben Archibald papa nekilát újrakeverni azt a bizonyos dolgot. Úgytűnik a Buckley/Archibald románc nem marad sokáig titokban.


Blair kissé szomorúvá válik, mikor megtudja, hogy Chuck lelépett és elvileg egy szőke modell is abban az időben hagyta el a party-t. Innentől már nem nehéz összerakni a kirakós darabkáit.


Dan és Vanessa végre megbeszélik a dolgokat, de mégsem jutnak közös nevezőre. Mi lesz belőled Dan? A pénz hatalom, de vannak dolgok, amik azzal nem vehetőek meg. Vanessa barátsága pedig eléggé ebbe a kategóriába tartozik.


Miután Serena elszórakozik egy kicsit Carter-rel, újra magára hagyja. Vagyiiiis... 2 testőr társaságában.




Blair hazaérvén rögtön Chuck szekrényében kezd kutatni a lány után...


De kiderül, hogy Chuck kivételesen jó fiú volt és csak azért hagyta ott a party-t, mert megfájdult a feje. Még üzenetet is hagyott Blair-nek, de ő ottfelejtette az asztalon a telefonját. Ügyes...




Awwwww! :)


A vidám és bizalommal teli, gyönyörű Blair. Pontosan, ahogyan mi szeretjük.


És, ahogyan Mr. Bass. A játszadozásnak örökre vége, Chuck bácsi otthon akar szórakozni. Egészségére!


Vanessa és Scott is időelőtt lelép. A hazafelé úton Vanessa szeretné megmenteni az estét, ezért végre lép és megcsókolja Scott-ot. Aki ennek nagyon örül és viszonozza a kedves gesztust. XD


És akkor a ,,jelenlegi helyzet, foglaljuk össze, hogy is állunk most!" részek következnek... Bree és Nate = dúl a luw


Blair és Chuck = új, 2 személyes, otthon játszható játék


Sajnáálom, de nem fogom elnyomni a Chuck/Blair fanatizmusom senki kedvéért sem.


Serena = az apazaklatásnak és a botrányos viselkedésnek még koránt sincs vége


Rufus = lepénzeli a fotósokat, hogy 1 kép se jelenjen meg Serena lovas távozásáról (a kis Humphrey-k mivé lettek... TSZ!)


Serena talál egy fotóst, akivel üzletet köt és elintézi, hogy a képei szinte mindenhol megjelenjenek.




xoxo GG


Ez a rész elég jó volt, nem mondom, hogy kiemelkedő, de hozta a GG szintet. Volt, amikor úgy éreztem ez a rész különösen jó és volt, amikor kicsit ellaposodott. Valahogyan a Serena szál annyira irritáló! Már túlságosan erőltetett. Viszont volt sok, szép és tüneményes Blair és Chuck pillanat, ami már eleve pozitív irányba viszi a pontozásomat. Jenny sem irritált, Vanessa sem. Az új szereplők (Scott és Bree) szimpatikusak és Nate egyre jobban néz ki. Aránylag kevés Dan, semmi Lily, szintén felfelé viszik a pontozást.
Így:

Értékelés: 7/10

Ez így kezdetnek elég jó, nem?

Még jövök majd egy HIMYM beszámolóval is.
Ne szokjatok hozzá a jóhoz, valószínűleg csak az évadnyitó részekhez lesz ilyen beszámoló. :)
Legyetek rosszak! ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése