I Love Olvasó

Először is Hello vagy Csókolom a kezit, lábát! (Anyukám megtanított arra, hogy illik köszönni. XD) Örülök, hogy idekeveredtél Sadie blogjára. (Nem tudom miért beszélek magamról E/3-ban.) Itt nem csak az én unalmas mindennapjaimról, hanem más egyéb érdekes dolgokról vagyis igazából mindenről olvashatsz, ami engem érdekel. Filmek, sztárok, bla, bla, bla. Nem fontos az, hogy mi a nevem, akik ismernek a képek alapján vagy a memek alapján úgyis rájönnek arra, hogy ki vagyok. Akik nem, azoknak úgy gondolom, nem az a fontos, hogy kovács béla vagyok :P (am, nem...) hanem az, hogy milyen ember. Netes nevem Sadie, teljesen Sadie Tisdale. (Ne kérdezd honnan jött, régi sztori.) 16 éves vagyok és Dunakeszin élek. Van MyVip-em, IWIW-em és MSN-em is. Hogy miket szeretek, azt megtalálhatjátok az oldallécen.

Jó olvasgatást és innentől szabad az út, hogy megismerd egy 16 éves lány nem éppen varázslatos, de érdekes és olykor igen KATTANT XD világát.


The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

2009. szeptember 20., vasárnap

True Blood 2x12

Ennyi volt. Vége. És a 3. évad csak júniusban jön. Hát addig nem mondom, hogy unatkozni fogok, de bele fogok őrülni a True Blood hiányába. Főleg egy ilyen évadzáró után.

Innentől SPOILER!
Ez a rész elég furcsa volt. Olykor kissé nevetséges fordulatot vett, de emellett nagyon is kellemes volt.
Akkor íme egy képekkel illusztrált értékelő, mert ilyen már nagyon régen nem volt. A képek elég ratyi minőségűek, ezért elnézést kérek. Ha kíváncsiak vagytok a nagyobb méretre, akkor katt rájuk.

Miközben Lafayette-t is utoléri az őrület, Maryann az esküvőjét szervezgeti aző Istenével. A város lakói persze segédkeznek ebben, hiszen mindenki felett uralkodik a fekete köd.


Sookie ezalól a kivétel, akire egyáltalán nem tud hatást gyakorolni Maryann. Ő sem tudja miért.


Ennek ellenére őt is belekényszeríti az esküvőbe. Sookie pedig próbál nyugton maradni és várja a segítséget.


Eközben Eric, a királynőnél múlatja az időt, ő is segíteni akar Maryann elpusztításában. De a királynő nem túl készséges. Különösen akkor válik morcossá, amikor rájön, hogy Bill tud Eric vámpírvér bizniszéről. Eric persze megesküszik, hogy Bill nem tud róla, hogy a királynő szolgáltatja a vért és megígéri, hogy ő majd elintézi a kis Compton-t. (Mocsok!!!!)


Andy és Jason, a város 2 még ,,ép" elméjű egyede próbál hősködni és leszámolni az ismeretlennel. Ennek persze csak annyi lesz a vége, hogy ők is beleesnek a kábulatba.


Sam bujkál. Bill pedig meglátogatja és megpróbálja rábeszélni, hogy áldozza fel magát a többiek érdekében. Sam nem túl segítőkész, de miután Bill kijelenti, hogy mindenféleképpen magával fogja vinni, Sam-nek nem marad más választása, minthogy vele tart és szép lassan nekiáll elbúcsúzni az életétől.




Maryann, amint meglátja az áldozatot, majd kiugrik a bőréből.




És hatalmas meglepetésre Eggs tényleg ledöfi Sam-et. És nem, senki sem menti meg! Neeeeeeeee!




Sookie teljesen kiborul és nem érti Bill viselkedését. Kezdi azt hinni, hogy mindenki teljesen elvesztette az eszét körülötte. Sam utolsó pillanataiban is képes gondolkodni, gondolatain keresztül arra kéri Sook-ot, hogy pusztítsa el Maryann ajándékát.


Sookie eleget tesz a kérésnek, ekkor Maryann teljesen megőrül és üldözőbe veszi őt. (Hol van ilyenkor Bill?) Ekkor hirtelen a semmiből előbukkan egy szarvasmarha-bika XD


Maryann rögtön azt hiszi a leendőbelije az. Azon nyomban megfeledkezik Sookie-ról és az Istene felé veszi az irányt.


Ekkor azonban az ,,Isten" felökleli és (végre) elpusztítja Maryann-t.


Nem meglepő módon kiderül, hogy az állatnak köze sem volt semmi istenséghez, ő ugyanis nem más, mint Sam, akit Bill mentett meg a vérével. (Áldott légy, édes!(L) ) (Azért ez a szoborszerű póz, nem semmi.)


Mivel Sam-nek több vérre volt szüksége a kelleténél, ezért Bill kissé legyengült és ez így egy remek pillanat a romantikázásra és a boncsánatkérésekre is.




Maryann halála után, mindenkibe visszatér a tudat. A fekete ködnek hála senki sem emlékszik semmire, kivéve Tara-t, akit egyszer már Sookie visszahozott a valóságba. Szenved is miatta rendesen.


Bill hálás Sam-nek, amiért megbízott benne és rábízta az életét. Sam pedig kissé megviselt, miután majdnem megölték. (Nem is értem... XP ) Ezek sem lesznek soha BFF-ek!


Sookie-t is megviselte az este, ezért Bill karjai közt keres vígaszt.




Reggelre minden visszaáll a régi kerékvágásba.


Még Lafayette is túlteszi magát az elraboltakmegkínoztakmegzsaroltakszenvedjünkmertattóljobblesz állapotán. Végre!!!


Eggs megkeresi Sookie-t, hogy segítsen neki visszaemlékezni arra, amit tett. Miután látja, hogy 3 embert is megölt egy tőrrel, amit egyenesen a szívükbe szúrt kissé kiborul és elrohan a sűrű erdő mélyébe.




A rész végefelé végre Jessica is előkerül.


Még 1 kép, mert így olyan, mintha többet szerepelt volna. :))


Végre az első, kellemes beszélgetés Jessica és teremtője, Bill között. Ezt is megéltük!


Sam kivesz egy kis szabadságot, hogy rendezze magában a dolgait és úgytűnik egyben az életét is. Felkeresi nevelőszüleit, hogy megtudja tőlük, kik az igazi szülei.


Eközben Hoyt meglátogatja Jessica-t, hogy bocsánatot kérjen tőle.


Jessica azt hazudta, Hoyt-hoz megy békülés reményében, de kiderül Jessica rosszalkodik. Lecsapol egy kamionsofőrt. Rossz kislány!




Bill és Sookie randit tartanak egy étteremben.


Táncolnak. Nagyon édesen. :))










Eggs őrült módján kérleli Andy-t, hogy tartóztassa le. De ő nem akar eleget tenni a kérésnek, ugyanis tudja, hogy Maryann irányítása alatt állt, amikor gyilkolászott a városban.


Ekkor Eggs teljesen bekattan és le akarja szúrni Andy-t.


De jön Jason, aki ezt megakadályozza és fejbelövi Eggs-t.




Mit sem sejtve Sookie és Bill nagyon élevzik a romantikus vacsorát.




Éééés... Bill MEGKÉRI Sookie kezét. *.*


Erre Sookie elbizonytalanodik. Nem tudja mi is ő valójában, nem tudja mit kezdjen magával, fél attól, hogy ha megöregszik, akkor mi lesz vele és Bill-el. Ezért képtelent kimondani az ,,IGEN'"-t. :((


Kér egy kis időt, majd kirohan a mosdóba.


Miután lenyugszik rájön arra mit is akar valójában.




Persze túlságosan egyszerű lenne, ha Sookie kimenne és boldogan és szerelmesen kiabálná, azt a bizonyos szót. Valaki (99% Eric) elrabolja Bill-t, aki addig türelmesen várakozott szerelmére.


Sookie éppen boldogan rohan kedvese elé, hogy tudassa döntését...


De csak Bill hűlt helyét találja...


Bill?


És ezek után ne legyen az ember kiakadva. A részt, amúgy 2 nagy részre lehet választani. Az egyik a Maryann-es, őrületes, olykor kissé nevetséges rész, a másik pedig a nyugodtabb, megszokottabb True Blood-os rész. A 2. fele az, ami nekem jobban bejött, de ennek ellenére semmi okom sincs a panaszra. Jó kis évadzáró volt. Nem kaptunk támpontot a következő évad kimeneteléről. Ez csak fokozza az izgalmakat. Engem az érdekelne, hogy Sookie rájön-e, hogy szerelmét elrabolták vagy azt fogja hinni, hogy Bill egyszerűen dühös lett rá? És vajon tényleg Eric volt az elrabló? Vagy inkább a királynő? Túl egyszerű lenne az Eric-es opció. De ki tudja, ez a sorozat mindig meg tud lepni. Alig várom a folytatást. Mi lesz velem addig?

Értékelés: 8/10

És akkor ha már évadzárónál tartunk, azt hiszem pontozhatjuk magát az évadot is.

Évadmérce: 8/10

Szintén. Az évad nagyon tetszett, olykor jobban mint az 1. Eseménydúsabb volt és több oldalukról ismerhettük meg a szereplőket. 2 főbenjáró probléma is volt az évad folyamán. Az egyik a Maryann ügy, de ne feledkezzünk meg az antivámpíros egyházról sem, ami szintén szolgáltatott nekünk pár izgalmas részt. Volt itt minden, ami csak kellhet. Persze én olykor kielégítetlen maradtam, volt hogy egy-egy rész túl vontatott volt, de nagyrészben ebből a 12 részes évadból, kihozták az alkotók a maximumot. Ehhez hasonló, fantasztikus 3. évadot várunk, Alan Ball!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése